De Leefstijlhuismethodiek

OVER ONS

Stichting Leef! is een stichting die zich onder andere richt op het inzicht geven in eigen gedrag, inzicht geven in het nemen van eigen regie en inzicht geven in het zien van mogelijkheden.

Wie zijn wij

sandy

Sandy is het brein achter de Leef!Wijze. Door haar vele (werk)ervaring in het onderwijs, als paardenopvoeder, (pleeg)moeder, (ervarings)deskundige in het verbeteren van leefstijl en bedenker van deLeef!Wijze , heeft zij genoeg gezien en ervaren en is zij tot een gegrond en onderbouwd plan gekomen.

Het boek: ‘Ik, mijn hond en MS’ geschreven door Sandy, is de handleiding van de Leef!Wijze. In dit boek wordt de Leef!Wijze aan de hand van eigen ervaringen beschreven. Het bevat vele aanwijzingen en tools op welke manier mensen kunnen werken aan hun eigen ziekzijn, gezondheid en herstel.

Niels, directeur van Stichting Leef!, is afgestudeerd in de sportkunde. Vanuit zijn studie is hij deskundig in het managen van organisaties en is hij expert op het gebied van bewegen. Zijn ervaringen als (menselijke) recruiter binnen de gezondheidszorg neemt hij mee en zet hij in voor het werven van geschikte Leefstijlcoaches. Zijn sterke communicatieve vaardigheden, empathisch vermogen en scherpe inzichten maken dat hij een prettige gesprekspartner is voor uiteenlopende partijen.

Sha is het creatieve brein achter de stichting. Vanaf januari 2023 zal zij in dienst treden als ontwerper van de websites en het bijhouden van de socials. Sha is afgestudeerd Social worker. Vanuit deze achtergrond is zij zeer geschikt voor de begeleiding van mensen met een hulpvraag. Hierbij maakt zij gebruik van haar creatieve skills.

Sanne, medeoprichter, managende en uitvoerende kracht, is werkzaam als leerkracht in het Voortgezet Speciaal Onderwijs. Onder andere daar ervaart zij dagelijks de noodzaak van het oprichten van deze plek. Mede door haar achtergrond als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener, haar ervaring met het werken met verschillende (kwetsbare) doelgroepen, haar bijdrage aan het ontwikkelen van een methodiek voor een bijzondere onderwijsplek, het opgroeien met paarden, haar werkzaamheden op verschillende maneges en het aan den lijve ondervinden van de voordelen van een gezonde levensstijl, heeft zij de Leef!Wijze  kennis en ervaring om de  op een gedurfde en creatieve wijze uit te dragen.